Patrullime dhe monitorime për parandalimin e aksidenteve rrugore

Tiranë

Të vendosur për të parandaluar aksidentet rrugore dhe pasojat që vijnë prej tyre, në të gjithë territorin e kryeqytetit, nëpërmjet patrullimeve dhe monitorimit të mënyrës së drejtimit të mjeteve, në raport me rregullat e qarkullimit rrugor

Zbato rregullat e qarkullimit rrugor, bëhu edhe ti pjesë e sfidës për më shumë siguri, mbështet Policinë Rrugore