Masa parandaluese për mospërhapjen e COVID-19

Ajo që kërkohet nga çdo qytetar është të rrijë në shtëpi, duke respektuar oraret e vendosura në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Na ndihmoni dhe ju, të mos ndëshkoheni me gjoba!