Tiranë – Monitorim i pandërprerë me radar e patrullime, nga shërbimet e Policisë Rrugore

Monitorim i pandërprerë me radar e patrullime nga shërbimet e Policisë Rrugore me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore.
Vijon të ndodhë 👮♂🚔🛣në aksin rrugor Sauk-Teg, aks me rrisk për ngjarje rrugore.
Edhe pse rruga monitorohet me radar 📸 e patrullime të shpeshta të Policisë, përsëri në këtë segment ka drejtues mjetesh që abuzojnë me shpejtësinë.
Vetëm gjatë orëve të mbrëmjes e deri në orën 00.30 të mëngjesit të sotëm, në këtë segment rrugor janë evidentuar dhe ndëshkuar me tërheqje të Lejes së Drejtimit, 8 drejtues mjetesh të cilët brenda 10 ditëve do të paraqiten në OASH, pasi drejtonin mjetet me shpejtësi që varionte nga 154 km/h deri në 169 km/h. Shpejtësi kjo kur rruga ishte me lagështirë dhe fluksi i lëvizjes ishte akoma i lartë, duke rritur rrezikun për përfshirje në aksident rrugor.
Drejtues mjetesh: Shijoni fundjavën por mos fluturoni 🛫të arrini aksidentin 🚑apo të dorëzni patentën. Qëllimi i Policisë Rrugore nuk është as gjoba, as heqja e patenës, është vetëm dhe vetëm siguria e jetës në rrugë, rritja e parametrave të sigurisë së jetës në rrugë.
Respektoni rregullat e qarkullimit rrugor që destinacioni juaj🏠 të jetë i sigurt dhe ju të shkoni bashkë me patentën tek familja🏡, ajo ka nevojë për ju.
#Mos🛫porqarkullome kujdesne🛣
#MosPerdor🚙NenEfektine🥃