“SHQIPËRIA PA KANABIS” – Të dhënat e monitorimit ajror nga Guardia di Finanza

“SHQIPËRIA PA KANABIS”

Të dhënat e monitorimit ajror nga Guardia di Finanza prej vitit 2013 deri në vitin 2020, të bëra publike nga Gjeneral Brigade Giuseppe Arbore, gjatë konferencës së përbashkët të Policisë së Shtetit dhe Policisë italiane, lidhur me rezultatet e luftës kundër kultivimit të kanabisit.