Sheh diçka të paligjshme, denoncoje atë në Komisariatin Dixhital!

Gjatë javës që lamë pas, 836 denoncime nga qytetarët, për raste të paligjshmërisë në fushën e qarkullimit rrugor, ndërtimeve pa leje, vjedhjeve, prishjes së rendit dhe qetësisë publike, korrupsionit dhe armëmbajtjes pa leje.

Bashkë për rritjen e parametrave të sigurisë.