Policia Rrugore Tiranë – Goditen 5 raste të tjera të mitëdhënies

Gjatë ditëve të fundit janë konstatuar në shkelje 5 drejtues mjetesh, të cilët me qëllim shmangien e ndëshkimeve ligjore, kanë tentuar të korruptojnë punonjësit e Policisë Rrugore, konkretisht shtetasit B. K., L. Z., P. I., K. G. dhe E. Sh.

Lufta kundër këtij fenomeni të turpshëm do të intensifikohet, qoftë ndaj shkelësve, qoftë ndaj atyre që kryejnë korrupsionin pasiv, punonjësve të policisë. Respektimi i ligjit dhe integriteti, janë elemente thelbësore për një shoqëri!

Policia Rrugore apelon për respektimin e rregullave dhe fton qytetarët të denoncojnë shkeljet në 112.