Festa e 1 Qershorit – Me fëmijët e Dëshmorëve të Policisë

Tiranë

Me fëmijët e familjes sonë të madhe.

Fëmijët e dëshmorëve të Policisë dhe fëmijë të efektivëve të DVP Tiranë, festuan sëbashku festën e 1 Qershorit.

Jemi gjithmonë pranë fëmijëve të Dëshmorëve të Policisë, jo vetëm në festa, por edhe në vështirësitë dhe sfidat e kohës. Gëzuar festën bij e bija të atyre që sakrifikuan jetën për të mbrojtur jetë, gëzuar festën të gjithë fëmijët e punonjësve të Policisë së Shtetit, gëzuar gjithë fëmijëve anembanë vendit.

Policia përkujdeset për ju