Vlorë – Pamjet e megaoperacionit policor antidrogë të koduar “Camper”

Vlorë

Pamjet e megaoperacionit policor antidrogë të koduar “Camper”, si rezultat i të cilit u sekuestruan 260 kg lëndë narkotike kanabis dhe 2 automjete camper që ishin përshtatur me vende të fshehta, për të transportuar lëndë narkotike.

4 shtetas (2 të rinj dhe 2 të reja) me shtetësi rumune u vunë në pranga, 5 shtetas të tjerë u shpallën në kërkim.

Megaoperacioni vijon.