Vlorë – Me rastin e festave të nëntorit, Policia hap dyert për pritjen e qytetarëve🤗

Vizitë nga nxënësit e vitit të II, të shkollës së mesme tregtare Vlorë👫👏

Nxënësit janë shoqëruar në ambientet kryesore të Drejtorisë dhe Komisariatit Vlorë, duke iu mundësuar takime me disa nga drejtuesit për sigurinë e rendit dhe qarkullimit rrugor 🏪

Pjesëmarrja e tyre na nderoi me interesin e treguar, saqë ftojmë dhe mirëpresim të gjithë të rinjtë e tjerë me qëllim shkëmbimin e ideve për një qytet sa më të sigurt🛡🖋👨🏫

#Mundësi_për_të_prekur_nga_afër_Punën_e_Policisë_së_Shtetit👨✈🚔
#Faleminderit_për_Bashkëpunimin🤝
#24in24👩✈