Vlorë – Fushatë sensibilizuese për sigurinë rrugore

👮♀👨✈👩✈Vlorë – Fushatë Sensibilizuese 👌🤝👏

#Kujdes_shpejtësinë🛣🚥🔨 #Të_pret_Dashuria_në_shtëpi 👨👩👧👦

#Shpëto_jetën_mos_shkruaj🤳📵#Drejto_mjetin🚗

Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit mbi sigurinë rrugore, nxënësit e vitit të IV, të profilit shoqëror – ekonomik, të shkollës së mesme tregtare, mbështetur nga shërbimet e Policisë Rrugore Vlorë, kanë zhvilluar një fushatë sensibilizimi në rrugët e qytetit të Vlorës.

Suportuar nga specialistët e qarkullimit rrugor, drejtuesit e mjeteve janë këshilluar të ecin me kujdes në rrugë, të respektojnë rregullat e qarkullimit me qëllim sigurinë e jetës së tyre, por edhe të pasagjerëve në mjet.

📌Kujto:📜Secili nga NE ka familje dhe të afërm që na presin shëndoshë e mirë në shtëpi 🤗 Mendo për veten dhe për ta 👨👩👧👦❤

#Policia_Rrugore_këshillon_drejtuesit_të_respektojnë_rregullat_e_qarkullimit🔈🚔
#Bashkëjemimëtësigurtë💪 #DuajeJetën🤝😊👮♀👮🏠