Tiranë – Për 8 orë, kontroll me radar, 9 patenta të pezulluara, për shpejtësi deri në 182 km/h

Vijon të ndodhë.

Të qarkullosh me mjet s’do të thotë që 🛣 të të duket si pistë avioni apo makina 🚀.

Prej orës 07:00 të mëngjesit të sotëm deri në këto momente, kontrolle të pandërprera 📸👮🏻♀në Tiranë-Tuneli i Krrabës dhe anasjelltas.

9 patenta të pezulluara për shpejtësi të evidentuara gjatë kontrolleve me 📸✍👮🏻♀, prej orës 07:00 deri në orën 15:00.

Shpejtësi që varionin nga 147 km/h deri në 182 km/h.

Shpejtësi ✈që të vret jetën🚑.

🚫✈🚑🏡❓❓❓❓

🚔🚓 📸✍👮🏻♀