Sot mbi 2100 aplikantë konkurojnë për t’u bërë pjesë e Patrullës së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, duke marrë pjesë në testimin me shkrim

Korrigjimi do të bëhet me skandron dhe përgjigjet afishohen menjëherë në Pallatin e Kongreseve👮‍♂🇦🇱👮‍♀