Rrugorët e Tiranës, dhurata për fëmijët në nevojë, në prag të festës së fundvitit

Në prag të këtij viti të ri, krahas punës së palodhur për sigurinë e përditshme të qytetarëve, punonjësit e Komisariatit Rajonal të Policisë Rrugore Tiranë, së bashku me fëmijët e tyre, u bënë pjesë e festimeve me fëmijë në nevojë, në disa shtëpi fëmijësh dhe qendra sociale.

Të festojmë të gjithë së bashku dhe pranë njëri-tjetrit!

Gëzuar festat!