KONSTATON PALIGJSHMËRI, DENONCOJE ATË!

146 raportime në Komisariatin Dixhital, vetëm për shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor.

Policia në të gjithë vendin ka reaguar dhe ka ndëshkuar drejtuesit e mjeteve për këto shkelje.

Policia falënderon qytetarët që çdo ditë e më tepër besojnë dhe bashkëpunojnë me Policinë për të mirën e përbashkët, sigurinë e jetës.

Komisariati Dixhital, mundësi e shtuar në celularët tuaj për të denoncuar cdo paligjshmëri.

#bashkëpërtëmirënepërbashkët