Fier/ Shërbimet e Policisë, në ndihmë të banorëve në nevojë

Momentet kur forcat “Shqiponja” evakuuan një familje në fshatin Ferras.
Shërbimet e Policisë janë të angazhuara dhe në gatishmëri të plotë për t’u ardhur në ndihmë të gjithë banorëve në nevojë.
Për çdo rast nevoje për ndihmë, telefononi në numrin 112 ose dërgoni njoftim në Komisariatin Dixhital.
🤝Jemi në shërbimin tuaj.