Efektivët e Komisariatit të Policisë Shijak vijojnë shpërndarjen e ndihmave në Njësitë Administrative Shafzotaj, Gjepalaj dhe Maminas

Punonjësit e Policisë kanë shpërndarë në familjet e prekura nga tërmeti pako me ushqime dhe veshje, të mbledhura në mënyrë vullnetare nga punonjës të Ministrisë së Brendshme dhe Policisë së Shtetit.

#ShqipëriSolidare 🤝