Durrës – Vijon kontrolli masiv i territorit, për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale në fushën e kultivimit të bimëve narkotike

Vijon kontrolli masiv i territorit, për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale në fushën e kultivimit të bimëve narkotike.

Strukturat e Policisë po përdorin dronët për monitorimin e zonave të thella pyjore.

Gjatë kontrollit janë angazhuar 80 forca policie dhe 2 dronë.

Nga kontrolleve me dron nuk janë evidentuar raste të tentativës për kultivim të kanabisit.

Në 24 orët e fundit është monitoruar zona e Krujës, konkretisht fshatrat Mafsheq, Cudhi dhe Nuoj.

Kontrollet janë alternuar dhe vijojnë nga ajri dhe toka.

#ShqipëripaKanabis