👮♂👮♀ Në kuadër të javës me dyer të hapura për publikun, Drejtoria Vendore e Policisë Durrës mirëpriti sot nxënës të një shkolle 9-vjeçare të qytetit të Durrësit 👨🎓👩

✅ Nxënësit u pritën nga Zv/Drejtori i Policisë për Rendin dhe Sigurinë Publike dhe Shefi i Rendit dhe së bashku vizituan disa nga ambientet e Policisë.

Gjatë bashkëbisedimit për problematika të ndryshme Zv/Drejtori Gani Zeneli u shpreh: “E ardhmja e vendit tonë jeni ju, siguria dhe besimi që ju keni tek ne është arritja më e madhe për Policinë”.👮♂👮♀🤝👩🎓👨🎓

Nxënësit janë larguar duke falënderuar çdo punonjës policie për sigurinë që ata i japin në shkollë, rrugë dhe në qytetin ku jetojnë.

#siguria_juaj_prioritet_për_policinë

#Policia_eshtetit_çdo_kohë_në_shërbimin_tuaj.