Tiranë – Policia Rrugore, apel për respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor

Tiranë

🚨Kujdesi dhe vëmendja e shtuar, përdorimi i rripit të sigurimit, 📵 mospërdorimi i celularit gjatë drejtimit të mjetit, reflektojnë qetësi dhe më shumë siguri në udhëtim.

Gjithashtu, përdorimi dhe kalimi i rrugës nga 🚷 këmbësorët në mënyrën dhe vendkalimet e përcaktuara, shpëton jetë 🚸🚑. 👮🏻‍♀️

Respektoni rregullat e qarkullimit rrugor, përdorni vendkalimet e këmbësorëve për sigurinë tuaj dhe të përdoruesve të tjerë të rrugës 🙏