Policia e Shtetit -Vijon dita e gjashtë e testimit fizik për 500 vende për Patrullë të Përgjithshme në Policinë e Shtetit.

Çdo ditë nga 120 konkurrentë i nënshtrohen testimit fizik. Një proces transparent, i monitoruar dhe çdo konkurrent në fund të çdo ushtrimi njihet me pikët e fituara.

15:15:27

Testimi fizik do vijojë deri ditën e mërkurë dhe pas shpalljes së listës fituese do vijojë faza e tretë dhe ajo e testit psikologjik.