Plan i posaçëm masash dhe koordinim maksimal, për të garantuar mbarëvajtjen e vizitës së z.Blinken

Policia e Shtetit, plan të posaçëm masash dhe koordinim maksimal, për të garantuar mbarëvajtjen e vizitës së Sekretarit Amerikan të Shtetit, z. Antony Blinken