Parakalimi i gabuar, rrezik për jetën e drejtuesit të mjetit dhe të përdoruesve të rrugës🛣

🚔✍234 masa administrative, gjatë 24 orëve të fundit, për parakalime të gabuara në të gjitha akset rrugore të vendit.

🙏Mos shpejtoni✈ të arrini aksidentin🚑

Respektoni rregullat e qarkullimit, për të arritur të sigurt në destinacion 🏠

📞në 112 ose dërgoni imazhe në Komisariatin Dixhital, për çdo rast të shkeljes së rregullave të qarkullimit, për të bërë të mundur rritjen e parametrave të sigurisë së jetës në rrugë🛣