Nisin patrullimet e përbashkëta me Policinë Rrugore të Kosovës

Policia e Shtetit dhe Policia e Kosovës do të punojnë sëbashku për garantimin e sigurisë së qytetarëve që kanë zgjedhur të vizitojnë Shqipërinë gjatë këtij sezoni turistik. Prej sot u vendosën në Rrugën e Kombit, Durrës, Lezhë dhe Shëngjin ekipet e përbashkëta