Flota e Policisë Rrugore pasurohet me një automjet tjetër inteligjent Poliscan

Një tjetër automjet inteligjent, Poliscan i është shtuar ditët e fundit flotës së Policisë Rrugore👮‍♀️👮🚔 për parandalimin e aksidenteve rrugore.

Automjeti i pajisur me logjistikë të cilësisë së lartë do monitorojë një aks rrugor shumë të rëndësishëm, duke filluar nga Thumana deri në kufi me Shkodrën.

Siguria rrugore mbetet prioritet kryesor i Ministrisë së Brendshme dhe Policisë së Shtetit

#mëshumësiguri👮‍♀️👮🚔