Elbasan – Si rezultat i intensifikimit të kontrolleve kapet në fshatin Papër dhe vihet në pranga 1 shtetas i shpallur në kërkim për vjedhje

Elbasan

Si rezultat i intensifikimit të kontrolleve kapet në fshatin Papër dhe vihet në pranga 1 shtetas i shpallur në kërkim për vjedhje.

Shërbimet e Komisariatit të Policisë Elbasan, si rezultat i intensifikimit të kontrolleve në terren, bazuar në informacionet e siguruara nga inteligjenca policore për vendndodhjen e një shtetasi të shpallur në kërkim, kanë kapur në fshatin Papër, shtetasin në kërkim:

P. Z., 58 vjeç, banues në Fier.

Gjykata e Shkallës së Parë e Juridiksionit të Përgjithshëm Durrës e ka dënuar këtë shtetas me 6 muaj burgim, për veprën penale “Vjedhja”.

Veprimet e mëtejshme do të kryhen nga Komisariati i Policisë Durrës.

angazhimpërkushtimsakrificë👮️🚔

tëvendosurkundërkrimit✅

nëçdoskajtëvendit🇦🇱

nëshërbimtëqytetarëve👮️🤝🙍️

denonconë112📞 ✅