Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë, gjatë 24 orëve të fundit

Komisariati i Policisë Vlorë

Arrestoi shtetasin B. A., 24 vjeç, banues në fshatin Picar, Vlorë, pasi dyshohet se ka ushtruar dhunë fizike ndaj nënës së tij.

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasin E. Q., 48 vjeç, banues në Nartë, pasi për shkak të detyrës ka shtyrë me duar faturistin e Ujësjellësit, Vlorë, duke i shkaktuar dëmtime.

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasit V. I., E. I., L. K., A. K., dhe L. K., banues në fshatin Akërni, pasi për motive të dobëta janë konfliktuar fizikisht me njëri-tjetrin.

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasin A. M., 36 vjeç, pasi për motive të dobëta ka dëmtuar xhamin e pasëm të një automjeti të parkuar.

Komisariati i Policisë Himarë

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasin E. M., 39 vjeç, pasi ndaj tij ka bërë kallëzim një shtetase se 39-vjeçari e ka shqetësuar dhe bezdisur nëpërmjet mesazheve dhe thirrjeve telefonike.

Materialet iu referuan Prokurorisë, për veprime të mëtejshme.

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë

Komisariati i Policisë Vlorë

Arrestoi shtetasin B. A., 24 vjeç, banues në fshatin Picar, Vlorë, pasi dyshohet se ka ushtruar dhunë fizike ndaj nënës së tij.

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasin E. Q., 48 vjeç, banues në Nartë, pasi për shkak të detyrës ka shtyrë me duar faturistin e Ujësjellësit, Vlorë, duke i shkaktuar dëmtime.

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasit V. I., E. I., L. K., A. K., dhe L. K., banues në fshatin Akërni, pasi për motive të dobëta janë konfliktuar fizikisht me njëri-tjetrin.

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasin A. M., 36 vjeç, pasi për motive të dobëta ka dëmtuar xhamin e pasëm të një automjeti të parkuar.

Komisariati i Policisë Himarë

Referoi materiale në Prokurori dhe nisi procedimin penal për shtetasin E. M., 39 vjeç, pasi ndaj tij ka bërë kallëzim një shtetase se 39-vjeçari e ka shqetësuar dhe bezdisur nëpërmjet mesazheve dhe thirrjeve telefonike.

Materialet iu referuan Prokurorisë, për veprime të mëtejshme.